Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

perjantai 23. syyskuuta 2011

Syysterveiset!

Olen palaillut työelämään kolmen kotivuoden jälkeen, joten kesä ja alkusyksy ovat olleet aika... virikkeentäyteistä aikaa! Lainaamon palvelut ovat kuitenkin saatavilla työaikojeni sallimissa puitteissa, ota vain yhteyttä, jos tarvitset kantovälinettä ja/tai apua sellaisen käyttöön!  Kantoliinayhdistyksen piirissä suunnittelemme lainaamotoiminnalle omia ohjeita ja tämäkin lainaamo tulee toimimaan yhdistyksen varainhankintatarkoituksessa loppuvuodesta lähtien. Käytännössä tämä tarkoittaa kantovälineistä perittävää pientä jokusen euronviikkovuokraa, joka tilitetään yhdistykselle.

Die Trageschulen kantoliinaneuvojakoulutus jatkuu nyt syyskuussa jatkokurssin merkeissä. Ensi viikolla vietämme kolme työntäyteistä päivää liinailijakollegoiden kanssa Pohjois-Helsingissä, niiden jälkeen sidontataidot ovat toivottavasti karttuneet taas kovasti ja olemme saaneet oppia myös pienryhmien ohjaamiseen liinailuun liittyen. Tämän kurssin jälkeen olisi haaveissa pitää perehdytyksiä ryhmille esimerkiksi liinajälleenmyyjien luona, tämä ajatus tosin joutunee odottamaan vielä sen aikaa, että ehdimme perheeni kanssa tottua uuteen elämänrytmiin ja voimia tuntuu taas riittävän uuteen ideointiin.

Kansainvälistä kantoliinaviikkoa vietetään taas lokakuussa, tällä kertaa luvassa on Helsingissä kaikille avoin tapaaminen, johon voi tulla katselemaan ja kokeilemaan erilaisia kantovälineitä sekä saamaan neuvontaa niiden käytössä. Tästä tarkemmin vielä myöhemmin.

Toivon kaikille lukijoille lämmintä, loistokkaan värikylläistä syksyä ja hyviä kantokelejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti