Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Muutama linkki lisää

Lisäsin Wohveli Wrapsin blogin innoittamana pari uutta linkkiä tuonne linkkilistaan, toinen linkeistä vie suomalaisen fysioterapeutin tekemään opinnäytetyöhön, toinen taas saksalaisen lasten lonkkaongelmiin erikoistuneen ortopedin kirjoittamaan artikkeliin. Käykäähän kurkkaamassa!

Lainaamo elää edelleen hiljaiseloa, mutta palvelut ovat kyllä saatavilla kaiken aikaa. Omat työvuoroni jonkin verran sanelevat sitä, miten olen käytettävissä, mutta ihan varmasti kaikille halukkaille löytyy ennen pitkää sopiva aika. Tällä hetkellä teen mieluiten kotikäyntejä perheiden luo sillä omassa kodissamme ei ole ylimääräistä rauhallista soppea liinaperehdytyksen pitämiseen. Se vaatii kuitenkin aikaa ja rauhaa.

Ke 30.11. olen menossa Åbergin lastentalon vauvakerhoon pitämään pienen tietoiskun kantamisesta. Tervetuloa sinne siis, jos asia kiinnostaa ja satutte olemaan saapuvilla! Yhteystiedot täällä.


1 kommentti: