Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Lainaamon pino on valmis!

Hain juuri tällä erää viimeisen lahjoituksen tänne kotiin - kiitokset vain Jutalle kauniista kirjaillusta Ergo-repusta! Nyt siis päivittämään tuonne lainattaviin juttuihin nuo kaikki tänne viime päivinä tulleet paketit! Valikoima on nyt sellainen, millaseksi sen alunperin ajattelinkin, tarjolla on kantovälineitä kaikenikäisille ja -kokoisille lapsille ja kaikenmallisille kantajille. Reppupainotteinen valikoimasta sitten loppuviimein tuli, se johtuu siitä, että reppujen kohdalla istuvuus on niin kovin tärkeää ja siksi haluan pitää useita vaihtoehtoja tarjolla jotta jokainen halukas löytäisi itselleen parhaiten istuvan mallin. Kantotakista vielä haaveilen, mutta ne ovat aika arvokkaita ja yksi koko ei kuitenkaan sopisi kaikille, joten se jäänee nyt tällä erää hankkimatta. Jos jollakulla on intressiä kokeilla takkia, löytyy pääkaupunkiseudulta takkeja ainakin Villiankalta Espoosta, Mistineltä Vantaalta ja Viiperolta Helsingistä, valikoima saattaa tosin olla heillä erilainen.

Valikoiman suhteen saa mielellään esittää toiveita, sähköposti kuuntelee myös hankintaehdotusasioissa. Markkinoinnissa kaipaisin nyt teiltä lukijoilta apua: levittäkää sanaa lainaamosta tuttavapiirissänne. Mainostusbudjettini on aika niukka, koska palveluni ovat maksuttomia, siksi toivoisin siksi kaikkien epävirallisten kanavien tehokasta käyttöä jotta kaikki mahdolliset halukkaat lainaajat löytäisivät lainaamon!

1 kommentti:

  1. Olethan tehnyt jo facebookkiin fanisivun?
    Sitä pitäis sitten päästä likettämään, ja vois vinkata etelän kaverit tutustumaan valikoimaan!

    Sinne vois myös laittaa kuvat lainattavissa olevista välineistä, yhteystietoja jne. Kyllä jokaisella varteenotettavalla liinalainaamolla omat fb-sivut pitää olla :-)

    t. Anni

    VastaaPoista