Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

perjantai 12. marraskuuta 2010

Elonmerkkejä.

Onpa päässyt blogipäivityksiin tulemaan pitkä tauko! Täällä siis ollaan ihan täydessä toiminnassa ja hyvissä sielun ja ruumiin voimissa, mitä nyt räkätauti on tällä viikolla ollut riesana.

Lainaamolla on riittänyt asiakkaita parin lainan viikkotahtia, vaikka varsinaista tehomarkkinointia en olekaan saanut aikaiseksi aloittaa. Lisää lainattaviakin on tulossa lähiaikoina, Kimperi ystävällisesti lupasi lahjoittaa yhden trikooliinan ihan kaikkein pienimmille kannettaville sekä Néobullen Bulline-rengasliinan - siinä olkalaskostus istuu poikkeuksellisen monille erimallisille kantajille!Näitä pääsee kokeilemaan lähiviikkoina. Tuli-kantorepun ja -neliöliinan lahjoittaja on puolestaan avaamassa uutta nettikauppaa osoitteessa www.ipanainen.fi, sivujen pitäisi avautua loppuviikosta, tämä siis tiedoksi noista jutuista mahdollisesti kiinnostuneille!

Ilmat ovat jo aika viileitä ja kylmällä säällä kantaminen on hiukan omanlaistaan hommaa. Vauvan kanssa liikkuminen liinalla on huomattavan helppoa kantotakin kanssa. Lapselle sisävaatteet, hyvä kypärämyssy, hattu, tumput ja töppöset (liinailuun on olemassa ihan varta vasten siihen käyttötarkoitukseen kehitettyjä töppöjä), vauva liinaan, takki päälle ja ulos mennessä vetskari kiinni. Sisään vaikkapa kauppaan mennessä riittää, kun avaa vetoketjun ja ottaa muksulta hatun pois päästä, kummallekaan ei tule liian kuuma sisällä ollessa eikä ulos mennessä tarvitse riuhtoa toppahaalareita taas vauvalle päälle. Lisäksi ei tarvitse työntää rattaita lumessa tai sohjossa tai miettiä, kuka nostelisi vaunut lähijunaan... Isomman lapsen kanssa talvella saattaa reppu tai neliöliina tuntua pitkää liinaa helpommalta vaihtoehdolta vaatteiden päälle sidottaessa. Mahdotonta tai edes tuhottoman hankalaa pitkällä liinalla kantaminen talvivaatteiden päällä ei missään tapauksessa ole, kannattaa kokeilla, mikä itsestä tuntuu parhaimmalta, lainaamolta voi vaikka hakea repun testausta varten ennen kuin päättää kantovälinehankinnasta!

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos vinkeistä! Minkälaisia töppösiä suosittelet talviliinailuun? Mistä kannattaisi ostaa? Kannan pikkuista kantoliinassa, kantotakin alla, mutta perustöppöset tuppaa putoilemaan.... t.emo

    VastaaPoista
  2. Äh, anteeksi nyt vasta huomaan viestisi! Esim. Babyidealla on Many Months-tuotesarjassa liinailutossut ja on noita muitakin, mutta kun en nyt tähän hätään kuolemaksenikaan muista noita muita valmistajia...Toivottavasti tästä oli nyt edes jotain apua!

    VastaaPoista