Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

lauantai 2. lokakuuta 2010

Valikoima kasvoi!

Päivitin juuri tuonne lainattaviin muutaman jutun lisää: CatBirdBabylta erityisesti pienille vauvoille ja pikkutaaperoille sopivan Pikkolo-kantorepun, neliöliinan sekä syksyyn hyvin sopivan kevyen kantosuojan.

Pikkolo on aika viehättävä reppu. Se on rakanteeltaan kevyempi kuin monet markkinoilla olevat kantoreput, olkaimet ovat litteät ja leveähköt ja ne on pehmustettu viskoelastisella vaahtomuovilla (memory foam), mikä tekee niistä juuri sopivan pehmeät ja mukautuvat ja samalla tukevat. Repulla voi kantaa lasta edessä tai selässä kasvot kantajaan päin tai tarvittaessa myös lonkalla. Jos tuntuu, että tavallisimmat kantoreput, esimerkiksi Manduca, eivät istu päällesi, kannattaa kokeilla Pikkoloa!

Kantosuojia on tuon yhden viime viikolla saapuneen kappaleen lisäksi matkalla vielä pari kappaletta lisää. Suoja on viileillä syyskeleillä oiva kapistus, se pitää kannettavana olevan lapsen riittävän lämpimänä olematta kuitenkaan liikkuvalle aikuiselle tarpeettoman lämmin. Lisäksi suoja on melko edullinen hankintahinnaltaan, jälleenmyyntiarvo sillän sen sijaan on kohtuullisen hyvä, jos siis oman kantamisen kauden loputtua haluaa laittaa varusteet kiertoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti