Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

perjantai 24. syyskuuta 2010

Liinoja ja reppuja esittelyssä.

Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä ison liina- ja reppukasan sekä kantovarusteiden kanssa esittelemään kantamista kahteen paikkaan. Maanantaina 27.9. olen MLL:n perhekahvilassa Kilonristissä klo 10-12, tiistaina 28.9. taas Suviniityn avoimessa päiväkodissa, ensin klo 10-13 avoimen päiväkodin ollessa auki kaikille ja vielä klo 13-14, kun paikalla on vauvaryhmä, jonne ovat tervetulleita alle 1-vuotiaat. Mukaan otan paljon erilaisia kantoreppuja, muutaman mainion taaperolle sopivan neliöliinan, pitkiä liinoja, rengasliinan ja talvea silmälläpitäen muutaman kantotakin ja yhden kantosuojan. Tervetuloa siis kokeilemaan ja hiplaamaan kantovälineitä!

Lainaamolle on matkalla paljon uutta lainattavaa, kunhan ne saapuvat, päivitän niitä tuonne lainattavien sivulle ja aloitan markkinoinnin oikein toden teolla. Jo nyt saa mielellään ottaa yhteyttä, jos lainaaminen kiinnostaa, saan tosiaan aika paljon lainattavaa tämän ja ensi viikon aikana!

Nyt suuntaan Järvenpäähän pitämään palaveria yhden lahjoittajan ja Suomen ainoan (?) koulutetun kantoliinakonsultin kanssa, oikein hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti