Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

maanantai 6. syyskuuta 2010

Tulossa....

...hyvin suunniteltu on puoliksi suunniteltu... Hoitovapaata on vielä jäljellä ja oma kantaminen rajoittuu lähinnä taaperon leikkipuistoreissuihin. Veri kuitenkin vetää liinojen pariin, joten siksi laitan tämän blogin pystyyn.

Tarkoituksenani olisi ryhtyä lainaamaan ergonomisia kantovälineitä tällä alueella, jotta kaikilla kantamisesta kiinnostuneilla olisi mahdollisuus saada kokeilla erilaisia liinoja ja reppuja ennen mahdollista ostopäätöstä sekä saada kädestä pitäen-opastusta niiden käyttöön. Toiminnan on tarkoitus olla pienimuotoista ja voittoa tavoittelematonta, kantovälineet tulevat näillä näkymin omasta ja mahdollisesti ystävien kokoelmista sekä lahjoituksina. Lahjoitettujen kantovälineiden mukana todennäköisesti tulee lahjoittajan esite tai muuta vastaavaa, muuten olisi tarkoitus pitää toiminta mahdollisimman epäkaupallisena.

Olemme perustamassa syksyn aikana Suomeen maanlaajuista ergonomiseen kantamiseen keskittyvää yhdistystä ja tämän lainaamon tuotot menevät mahdollisten kulujen kattamisen jälkeen yhdistyksen toimintaan.

Vielä en liinoja lainaa, pinossa on sen verran vaatimaton kokoelma lainattavaa. Lisäksi käytännön toteutus vaatii vielä vähän pohdintaa. Jos jollakulla on jo nyt tarve saada kokeilla kantovälineitä, voi toki olla jo yhteyksissä. Kantoliinakanavalta löytyy lisäksi useita tukihenkilöitä pääkaupunkiseudulta, heihin voi myös ottaa yhteyttä.

Mutta nyt täytyy valmistautua aamun ulkoleikkireissuun tuon pienen kanssa, palaan siis pian...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti