Tietoa, tukea ja apua lapsen ergonomiseen, terveelliseen ja turvalliseen kantamiseen sekä liinoja ja reppuja kokeiltavaksi ja pitempiaikaiseen lainaan.

maanantai 13. syyskuuta 2010

Lisää lainattavaa

...on tulossa kaiken aikaa. Jahka valikoimani on sellainen, että kehtaan sen vakavalla naamalla esitellä, laittelen sitten tänne kuvaukset kantovälineistä ja jonkinmoiset kuvatkin. Haaveissa olisi erityisesti saada monta erilaista ergonomista kantoreppua lainattavaksi, ne ovat monelle helpommin lähestyttävän oloisia kantovälineitä kuin liinat. Jotka siis nekään eivät suinkaan ole niin hankalia käyttää, kuin joskus pelätään. Kasvokkain ja kädestä pitäen-opastuksella jokainen halukas oppii kyllä käyttämään myös liinaa - se, mitä kukin sitten haluaa käyttää, jää päätettäväksi kantajalle itselleen.

Täältä blogistakin puuttuu vielä paljon olennaisia asioita, erityisesti kantamisaiheinen linkkikirjasto on suunnitteilla, mutta se saa vielä odottaa seuravaa hetkeä, kun ehdin rauhassa paneutua asiaan. Olin näköjään saanut ensimmäisen lukijankin - vau! Aiemmin vain ulkomaanmatkakuulumisia lyhyesti bloganneena olen nyt ihan kuin jonkin uuden ja ihmeellisen kynnyksellä tämän blogimaailman keskellä. Pyydän siis vielä hiukan kärsivällisyyttä, kyllä tästä vielä katu-uskottava tulee tästä bloginräpellyksestä, mutta se vain vie vielä muutaman hetken...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti